Склад:
• 1 пачка (200 гр.) Сиру
• 2 яйця
• 2 склянки (~ 275 гр.) Борошна
• 1 пачка (200 гр.) Маргарину, розм'якшеного (можна масло)
• 0,5 ч.л. соди
Приготування
1. Пачку сиру протерти через сито. Взяти яйця, відокремити жовтки від білків. Білки поставити в холод.
2. Порубати на столі ножем 2 склянки борошна і пачку розм'якшеного маргарину.
3. Додати жовтки - порубати, додати 0,5 ч.л. соди, гашеного оцтом або лимонним соком, - порубати, додати сир - порубати.
4. Виходить маса з крихт, її потрібно дуже швидко замісити.
5. Розкачати ковбаску і розділити її на 25 частин.
* Коли розгортаємо гуртки, на стіл необхідно потроху підсипати муку.
6. Розкачати кружальця, посипати цукром; скласти навпіл, знову посипати цукром і скласти навпіл.
7. Коли будуть зроблені всі 25 слойок, збити білок, змастити слойки білком і посипати цукром.
8. Випікати до світло-коричневого кольору (приблизно 20-25 хвилин при 180 С).
Немає коментарів:
Дописати коментар