Торт "Сльози ангела" - ніжний і ароматний десерт, який сподобається навіть самим капризним гурманам. Приготувати його не дуже складно. Виглядає торт "Сльози ангела" приголомшливо - після випікання на ніжній скоринці утворюються золотисті крапельки, що нагадують сльози ангела.
Додати 1 яйце+1 стакан муки, продовжуючи збивати
Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
Сир 250 г перетерти через сито + 3 жовтки + 0,5 стак.цукру+30% сметану 100 мл + ванільний цукор переміщати і поставити в холодильник.
Розкачати тісто за допомогою пергаменту
В роз’ємну форму викласти тісто з бортиками, зверху тісто вкрити фольгою і засипати фасолею, щоб не піднімалось.
Духовку розігріти до 180 С. Випікати тісто 15 хв.
На гаряче тісто викласти сирну масу і знову випікати при 160 С протягом 0,5 годин.
Збити 3 білки до легкої піни і додати 3 ст. лож. цукру і ще трохи збити, але не до густої піни.
Піна повинна бути рідка. Викласти на гарячий торт. Запікати при 160 С протягом 10 хв. До золотистого кольору безе.
Витягти із духовки і накрити мискою для утворення «сльозинок». Не витягати із тортівниці !!! Миска повинна прилягати не щільно. Залишити на 2 години.