Склад:
помідори - 2-3 шт,
плавлені сирки - 2 шт,
часник - 1-2 зубчики,
майонез - 1-2 столових ложки,
зелень петрушки,
мелений перець
Приготування
Плавлені сирки покласти в морозилку на 20-30 хвилин (їх буде легше натерти).
Підморожені сирки натерти на тертці.
Зелень вимити, обсушити і дрібно посікти.
Часник очистити і пропустити через часникодавку.
До плавленим сирком додати зелень, часник і майонез.
Поперчити сирну масу свіжо змеленим перцем, за смаком, і добре перемішати (солити не потрібно).
Помідори вимити, обсушити і нарізати кружальцями.
Розкласти помідори на блюді (за бажанням, можна злегка посолити і посипати дрібкою цукру).
На кожен гурток помідора гіркою укласти сирну начинку і прикрасити листком петрушки.
Затягнути блюдо із закускою харчовою плівкою, прибрати в холодильник і охолодити протягом 30-40 хвилин, перед подачею.
помідори - 2-3 шт,
плавлені сирки - 2 шт,
часник - 1-2 зубчики,
майонез - 1-2 столових ложки,
зелень петрушки,
мелений перець
Приготування
Плавлені сирки покласти в морозилку на 20-30 хвилин (їх буде легше натерти).
Підморожені сирки натерти на тертці.
Зелень вимити, обсушити і дрібно посікти.
Часник очистити і пропустити через часникодавку.
До плавленим сирком додати зелень, часник і майонез.
Поперчити сирну масу свіжо змеленим перцем, за смаком, і добре перемішати (солити не потрібно).
Помідори вимити, обсушити і нарізати кружальцями.
Розкласти помідори на блюді (за бажанням, можна злегка посолити і посипати дрібкою цукру).
На кожен гурток помідора гіркою укласти сирну начинку і прикрасити листком петрушки.
Затягнути блюдо із закускою харчовою плівкою, прибрати в холодильник і охолодити протягом 30-40 хвилин, перед подачею.