- 0,5 кг курячої печінки
- 4 яйця
- 1 склянка молока
- 1 склянка борошна
- 1 пачка порошку до печива
- на кінці ножа мускату
- сіль, перець
- 3 середні цибулини
- 5 середніх морквин
Моркву почистити та потерти на грубій терці. Цибулю порізати кубиками та потушити разом з морквою.
У гусятницю викласти шар печінкових кусочків, поверх викласти шар моркви з цибулею. І так чергувати шари до їх закінчення.
Все залити соусом:
- 0,5 склянки води
- 2-3 столові ложки майонезу
- 0,5 склянки сметани
- 0,5 склянки олії
Гусятницю помістити в попередньо розігріту духовку до 150 С протягом 15-20 хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар