четвер, 11 лютого 2016 р.

Печінкове суфле тушковане в соусі

Склад:
  • 0,5 кг курячої печінки
  • 4 яйця
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка борошна
  • 1 пачка порошку до печива
  • на кінці ножа мускату
  • сіль, перець
  • 3 середні цибулини
  • 5 середніх морквин 
Печінку помити та намочити в молоці. Поставити в холодильник на 1-2 години. Потім відцідити, промити, видалити жилки та змолоти. Додати яйця, молоко, борошно, порошок до печива та приправи. Все перемішати до однорідної маси. Вилити масу у бритванку і випікати при 180 С 25-30 хв. Коли корж остигне, то порізати на прямокутники розміром 2х3 см.
Моркву почистити та потерти на грубій терці. Цибулю порізати кубиками та потушити разом з морквою.
У гусятницю викласти шар печінкових кусочків, поверх викласти шар моркви з цибулею. І так чергувати шари до їх закінчення.
Все залити соусом:
  • 0,5 склянки води
  • 2-3 столові ложки майонезу
  • 0,5 склянки сметани
  • 0,5 склянки олії
Соус повинен повинен покривати печінкові кусочки, якщо не покриває, то добавте води.
Гусятницю помістити в попередньо розігріту духовку до 150 С протягом 15-20 хв.

Немає коментарів:

Дописати коментар