неділя, 7 лютого 2016 р.

Морква по-корейськи



Для приготування моркви візьміть: 
  • морква – 1кг. 
  • лавровий листок - 3 шт. 
  • цукор – 3 ст.ложки
  • оцет – 3 ст.ложки
  • сіль - 1 ч.ложка
  • часник – 1 велика головка
  • соняшникова олія – 0,5 склянки 
  • чорний мелений перець – 1 ч.ложка
  • коріандр мелений – 1 щіпка 
Сиру моркву помити, почистити і натерти на спеціальній тертці (тоненькою соломкою). Змішати з оцтом, олією і цукром, і потім додати чорний мелений перець і вичавлений через прес часник. Знову перемішати. Дати салату постояти і промаринуватися кілька годин.

Немає коментарів:

Дописати коментар